Bake Affair Хляб от древни зърнени култури - SINGLE
Устойчив и естествен
РазпродаденПродуктът вече не се предлага в нашия магазин.
Описание
Много лесен за приготвяне на домашно изпечен хляб - тази смес се състои от висококачествени съставки и се нуждае от малко вода, за да се получи тесто, което може да се изпече във вкусен хляб за нула време.
Пресни съставки:
- 215 мл вода
Съвети:
- За да стане хлябът още по-хрупкав, намокрете хартията за печене с вода.
- Щом хлябът се оцвети в светлокафяво на дъното, той е готов.
Приготвяне на 1/2 кг хляб:
- Отворете пакета, поставете сместа за печене в купа, добавете 430 мл хладка вода (вижте водната линия в кутията) и замесете тестото на ръка, с кухненския робот или с Thermomix за около 3 минути.
- Покрийте и оставете тестото да почива в купата при стайна температура (приблизително 24 ° C) за около 45 - 60 минути.
- Набрашнете работната повърхност.
- Поставете тестото върху набрашнената работна повърхност и сгънете от краищата към центъра. Оформете в кръгла форма и поставете с края надолу върху лист за печене, застлан с хартия за печене.
- Набрашнете тестото малко, покрийте го и го оставете да отлежи за около 60 минути на топло място (около 24 ° C).
- Загрейте фурната до 230 ° C (горе и долу) 40 минути преди края на времето за почивка.
- Обърнете тестото върху лист за печене, застлан с хартия за печене, или върху камък за печене на хляб.
- Изрежете горната част на тестото с остър нож или острие. Важно: разрезите трябва да са достатъчно дълбоки, за да може парата да излиза лесно.
- Печете при 230 ° C за 15 минути, след това намалете до 190 ° C и печете още 30 минути.
- Извадете и оставете да се охлади напълно.
Производител: | Bake Affair |
---|
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.