Raab Vitalfood GmbH Протеинов шейк Pur Plus Bio, 500 г
С повече лактобацили и бифидо култури
50.10 лв.
(100.20 лв. / кг, вкл. 20% ДДС. - плюс доставка)
Характеристики:
- Произведено от протеин от грах и ориз
- Сдържан на вкус
- Чисто зеленчукови
- Био сертифицирано
- Веган
- Вегетариански
- Без глутен
- Без лактоза
Арт.-№: RV-9278, Съдържание: 500 г, EAN: 4019839892782
Описание
Този вкусен прах е предназначен за приготвяне на вкусни протеинови шейкове на растителна основа. Продуктът е съставен от ценни протеини, получени от грах и ориз, спанак на прах и шест различни култури от лактобацили и бифидобактерии. Благодарение на своя неутрален вкус, шейкът е идеален за обогатяване с други съставки, като зрял банан.
Начин на употреба: смесете 20 г (около 2 супени лъжици) прах с 300 мл растителна напитка. За повече кремообразност препоръчваме да използвате миксер.
Забележка:
- цветът и вкусът могат да варират, тъй като това е естествен продукт, подложен на сезонни колебания
- съхранявайте на сухо и плътно затворено място, далеч от светлина и топлина
Производител: | Raab Vitalfood GmbH |
---|---|
Форма на прием: | Прах |
За тренировъчни цели: | За мускулна маса |
Ефективна дата:: | След тренировката |
Форми на хранене: | Веган, Вегетариански, Без глутен, Без лактоза |
Алергени: | Без глутен, Без лактоза |
Видове продукти: | Шейкове и протеини |
Характеристики : | Био сертифицирано, Веган, Вегетариански |
Съвети за съхранение: | съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от светлина |
Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Те трябва да се съхраняват на място, недостъпно за деца.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Препоръчителната дневна доза не бива да се надвишава.
Хранителна стойност
Хранителна стойност | на 100 г | на доза (20 г) |
---|---|---|
Енергийно съдържание / калоричност | 1679 / 401 kJ / ккал | 335 / 80 kJ / ккал |
Мазнини | 6,1 г | 1,2 г |
от които Наситени мазнини | 1,6 г | <0,5 г |
Въглехидрати | 5,3 г | 1,1 г |
от които Захар | <0,5 г | <0,5 г |
Фибри | 6,3 г | 1,3 г |
Протеини | 78 г | 16 г |
Сол | 0,79 г | 0,16 г |
Съставки
Съставки | на 100 г | на доза (20 г) |
---|---|---|
желязо | 19 mg | 3,8 mg |
Фосфор | 650 mg | 130 mg |
витамин К1 | 142 µg | 28 µg |
аминокиселинен профил
Съставки | на 100 г | на 20 г |
---|---|---|
Аланин | 3,66 g | 0,73 g |
L-аспарагинова киселина | 7,46 g | 1,49 g |
Аргинин | 5,77 g | 1,15 g |
Цистеин + цистин | 1,08 g | 0,22 g |
Глутаминова киселина | 12,4 g | 2,48 g |
Глицин | 3,02 g | 0,6 g |
Histidin | 1,64 g | 0,33 g |
L-изолевцин | 3,24 g | 0,65 g |
Левцин | 6,07 g | 1,21 g |
лизин | 3,93 g | 0,79 g |
L-метионин | 1,42 g | 0,28 g |
Фенилаланин | 4,02 g | 0,8 g |
пролин | 3,22 g | 0,64 g |
Серин | 3,63 g | 0,73 g |
триптофан | 0,9 g | 0,18 g |
треонин | 2,63 g | 0,53 g |
Тирозин | 3,19 g | 0,64 g |
Валин | 4,12 g | 0,82 g |
Съдържание
- 45 % грахов протеин на прах [1]
- 45 % оризов протеин на прах [1]
- 9,86 % Прах от спанак [1]
- 0,14 % Млечнокисели бактерии
- Lactobacillus paracasei
- Лактобациликус Плантарум
- Бифидобактериум ллктис
- Bifidobacterium longum
- Бифидобактериум Бифидум
- Lactobacillus acidophilus
- от контролирано биологично земеделие