Различни типове брашна
Оставете се да бъдете вдъхновени от голям избор от различни видове брашно за аюрведическата, но и осъзната кухня.
Брашна: 29 продукта
-
Rapunzel Био брашно от лупина, 250 г
- Лек орехов вкус
- Протеини, фибри и микроелементи
- Идеален за вегани, спортисти и активни хора
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено брашно от тиквено семе, 500 г
- Ненатрапчив вкус
- Внимателно смляно
- За печене и паниране
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено брашно от гроздови семки, 500 г
- За хляб и печени изделия
- Запечатваща се опаковка
- Подходящо и за паниране
-
Bioenergie Био кестеново брашно, 450 г
- Съдържа калий и магнезий
- Идеално за печене и като сурова съставка
- Сладък орехов вкус
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено ленено брашно, 500 г
- Прясно от мелницата
- Бързо подуване
- Идеално за кухня с ниско съдържание на въглехидрати
-
Govinda Био брашно от маниока, 450 г
- Нежен вкус
- Особено фина текстура
- С фибри
-
Govinda Био кокосово брашно, 350 г
- Тропическо удоволствие
- Високо ниво на протеин и фибри
- Нискокалорично
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено кокосово брашно, 500 г
- За печене и мюсли
- Внимателно смляно
- Висока способност за набъбване
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 400 г
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
-
Rapunzel Био брашно от печен нахут, 500 г
- Фино орехов и печен деликатен аромат
- Смлян от цели плодове
- Готвене, печене и заместители на яйца
-
Govinda Био брашно от нахут, 350 г
- За направата на тесто
- За печене и печене
- За рафиниране на сосове
-
Rapunzel Био ленено брашно, 250 г
- Източник на протеини и фибри
- Съдържа омега-3 мастни киселини
- Отлично като заместител на яйца
-
Rapunzel Био кокосово брашно, 250 г
- Особено фино и ароматно
- Съдържа ценни хранителни вещества
- За супи, печива, смутита и други
-
Ölmühle Solling Частично обезмаслено орехово брашно, 500 г
- Внимателно смляно
- Вкусен аромат
- За печене и готвене
-
Govinda Био сладко люпиново брашно, 300g (300 г)
- Без глутен
- Високо съдържание на протеини (65%)
- Високо съдържание на фибри (28 г на 100 г)
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено сусамово брашно, 500 г
- За печене и рафиниране
- Сладък вкус
- Запечатваща се опаковка
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено бадемово брашно, 500 г
- Грубо смляно
- За печене или мюсли
- Фин вкус
-
Govinda Био кестеново брашно, 350 г
- Съдържа почти всички минерални соли
- Съдържа много витамини
- Съдържа всички важни органични минерали
Всички цени са с ДДС.