Различни типове брашна
Оставете се да бъдете вдъхновени от голям избор от различни видове брашно за аюрведическата, но и осъзната кухня.
Брашна: 15 Артикул
-
-
-
Govinda Био брашно от нахут, 350 г
- За направата на тесто
- За печене и печене
- За рафиниране на сосове
-
Cosmoveda Био кокосово брашно, 400 г
- За готвене и печене
- Естествено без глутен
- Страхотна алтернатива на брашното
-
Govinda Био кестеново брашно, 350 г
- Съдържа почти всички минерални соли
- Съдържа много витамини
- Съдържа всички важни органични минерали
-
Govinda Био кокосово брашно, 350 г
- Тропическо удоволствие
- Високо ниво на протеин и фибри
- Нискокалорично
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
-
-
-
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 1 кг
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
-
Cosmoveda Био брашно от нахут, 1 кг
- Лек аромат
-
Terra Elements Био пурпурен царевичен прах, 250 г
- Органична царевица зеа
- От Перу
- Идеален за коктейли
-
Terra Elements Мескит на прах, 250 г
- Прах от американски рожков
- Идеален като заместител на брашното
- Сладък аромат на карамел
-
Govinda Био сладко люпиново брашно, 300 г
- Без глутен
- Високо съдържание на протеини (65%)
- Високо съдържание на фибри (28 г на 100 г)