Различни сортове паста и макаронени изделия
Оставете се да бъдете вдъхновени от голям избор от различни видове паста и макаронени изделия за аюрведическата, но и осъната кухня.
Паста и макаронени изделия: 13 продукта
-
Govinda Био нудълс "Goodel" - "Червена леща", 250 г
- Произведено от 90% червена леща и 10% ленени семена
- Произвежда се без сол
- Вкус: леко орехов, пълноценен вкус
-
Govinda Био нудълс "Goodel" - Нахут и ленено семе Спирели, 250 г
- Орехов вкус
- С 80% нахут
- Без глутен
-
Govinda Био нудълс "Goodel" - "Червена леща - Лупин" Био (Penne), 250 г
- Без глутен
- С бял сладък лупин
- От 70% червена леща
-
Govinda Био нудълс "Goodel" Червена леща - Морков, 250 г
- Съдържа червена леща и златистожълто ленено семе
- Фин орехов вкус
- Без глутен
-
BIO PRIMO Био ньоки Classic Vegan, 400 г
- Веганска рецепта
- Лесен за приготвяне
- Вкусът е добър с много сосове
-
nu3 Fit Konjac Spaghetti, 200 г
- С високо съдържание на фибри
- 2 минути за готвене
- Без захар и с ниско съдържание на мазнини
-
Govinda Био нуделс "Goodel" - Кестен, 200 г
- Нежно произведени
- Леко сладък орехов вкус
-
nu3 Fit Konjac Tagliatelle, 200 г
- Готови за консумация за 2 минути
- Високо съдържание на фибри и ниско съдържание на калории
- Популярна разновидност на пастата
-
Ölmühle Solling Песто от тиквени семки от кашу, 110 г
- Пикантно качество
- Сладникава, плодова нотка на ябълка
- Със салати, багети и тестени изделия
-
Govinda Био паста от покълнал грах, 250 г
- Внимателно изсушена
- Качество на сурова храна
- Пълноценен вкус
Всички цени са с ДДС.