Различни типове брашна
Брашна: 21 продукта
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
-
Rapunzel Био брашно от лупина, 250 г
- Лек орехов вкус
- Протеини, фибри и микроелементи
- Идеален за вегани, спортисти и активни хора
-
Bioenergie Био кестеново брашно, 450 г
- Съдържа калий и магнезий
- Идеално за печене и като сурова съставка
- Сладък орехов вкус
-
Govinda Био брашно от маниока, 450 г
- Нежен вкус
- Особено фина текстура
- С фибри
-
Govinda Био кокосово брашно, 350 г
- Тропическо удоволствие
- Високо ниво на протеин и фибри
- Нискокалорично
-
Govinda Био брашно от нахут, 350 г
- За направата на тесто
- За печене и печене
- За рафиниране на сосове
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 400 г
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
-
Govinda Био сладко люпиново брашно, 300g (300 г)
- Без глутен
- Високо съдържание на протеини (65%)
- Високо съдържание на фибри (28 г на 100 г)
-
Rapunzel Био ленено брашно, 250 г
- Източник на протеини и фибри
- Съдържа омега-3 мастни киселини
- Отлично като заместител на яйца
-
Rapunzel Био брашно от печен нахут, 500 г
- Фино орехов и печен деликатен аромат
- Смлян от цели плодове
- Готвене, печене и заместители на яйца
-
Rapunzel Био кокосово брашно, 250 г
- Особено фино и ароматно
- Съдържа ценни хранителни вещества
- За супи, печива, смутита и други
-
Govinda Био кестеново брашно, 350 г
- Съдържа почти всички минерални соли
- Съдържа много витамини
- Съдържа всички важни органични минерали
-
Cosmoveda Био кокосово брашно, 400 г
- За готвене и печене
- Естествено без глутен
- Страхотна алтернатива на брашното
-
Cosmoveda Био брашно от нахут, 400 г
- Лек аромат
-
Rapunzel Био брашно от тиквени семки, 250 г
- 100% тиквени семки от Европа
- Източник на протеини и фибри
- За готвене, печене и др
Всички цени са с ДДС.