Алтернативни видове брашно за печене
Древни зърна и алтернативи на брашното: 38 продукта
-
Bioenergie Брашно от тиквени семки Био, 250 г
- Нежно частично обезмаслено
- Опаковано в Австрия
- Изящен орехов вкус
-
Rapunzel Био брашно от лупина, 250 г
- Лек орехов вкус
- Протеини, фибри и микроелементи
- Идеален за вегани, спортисти и активни хора
-
Raab Vitalfood GmbH Био протеиново брашно от лупина, 500 г
- Източник на висококачествен протеин
- За протеинови шейкове, зърнени храни, супи, сосове и десерти
- Също така подходящо за печене на сладкиши
-
Bioenergie Брашно от конопено семе Био, 250 г
- Опаковано в Австрия
- Ядков вкус
- За печене, готвене и рафиниране
-
Alnatura Био пълнозърнесто оризово брашно, 500 г
- Неполиран и фино смлян
- Свързващ агент и съставка за печене
- Без глутен и веган
-
Alnatura Био брашно от елда, 500 г
- Типичен ароматен вкус
- Сладка и солена кухня
- 100% без глутен и високо съдържание на фибри
-
Alnatura Био кокосово брашно, 300 г
- Плодов вкус на кокос
- За готвене и печене
- Веган, без глутен и богато на протеини
-
Ölmühle Solling Отчасти обезмаслено брашно от гроздови семки, 500 г
- За хляб и печени изделия
- Запечатваща се опаковка
- Подходящо и за паниране
-
Govinda Био брашно от маниока, 450 г
- Нежен вкус
- Особено фина текстура
- С фибри
-
Alnatura Био царевично брашно, 500 г
- Без глутен
- Също така отличен за печива
- От Германия
-
Alnatura Био соево брашно, 300 г
- Деликатен вкус
- Добри свързващи свойства
- Веган, без глутен и богат на протеини
-
Bioenergie Кокосово брашно Био, 300 г
- За готвене, печене и като сурова съставка
- С кокосови орехи от Шри Ланка
- Опаковано в Австрия
-
Cosmoveda Био оризово брашно, 400 г
- Завързва тесто
- Не съдържа глутен
- Подходящо само за сладкиши и хляб
-
Rapunzel Био ленено брашно, 250 г
- Източник на протеини и фибри
- Съдържа омега-3 мастни киселини
- Отлично като заместител на яйца
-
BioKing Био прах от пълнозърнеста елда, 500 г
- Пет пъти по-фин от брашното
- Нежен производствен процес
- Суши се под 30 ° С
-
Govinda Био брашно от нахут, 350 г
- За направата на тесто
- За печене и печене
- За рафиниране на сосове
-
Raab Vitalfood GmbH Био брашно от ленени семена, 200 г
- 39% съдържание на фибри
- С лек ядков вкус
- С естествен калций и желязо
-
Govinda Био кестеново брашно, 350 г
- Съдържа почти всички минерални соли
- Съдържа много витамини
- Съдържа всички важни органични минерали
-
Govinda Био сладко люпиново брашно, 300g (300 г)
- Без глутен
- Високо съдържание на протеини (65%)
- Високо съдържание на фибри (28 г на 100 г)
-
Terra Elements Био пурпурен царевичен прах, 250 г
- Органична царевица зеа
- От Перу
- Идеален за коктейли
-
Rapunzel Био брашно от печен нахут, 500 г
- Фино орехов и печен деликатен аромат
- Смлян от цели плодове
- Готвене, печене и заместители на яйца
-
Govinda Брашно от био семена от грозде, 200 г
- Високо съдържание на ОРС
- Над 50% фибри
- Без натрий и без глутен
Всички цени са с ДДС.